10 – 20% goedkoper

Géén voorrijkosten

Ook in het weekend

Over DGO Service: Uw Partners in Ongediertebestrijding en preventie

Bij DGO Service putten we uit ruim 15 jaar ervaring in de professionele bestrijding van ongedierte. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid heeft ons gemaakt tot een gerespecteerde naam in de branche. Ons team van experts is gecertificeerd door de Stichting Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierpreventie EVM te Wageningen, en we beschikken over een bewijs van vakbekwaamheid in de beheersing van plaagdieren en houtaantastende organismen. Dit certificaat vereist periodieke vernieuwing, wat garandeert dat onze kennis up-to-date blijft.

Onze toewijding gaat verder dan enkel een beroep; het is onze passie. Het bestrijden van ongedierte met de juiste middelen, op het juiste moment en op de juiste plaats is voor ons een dagelijkse uitdaging. Ons 24-uurs, 7 dagen per week engagement richt zich op het bestrijden van uw grootste vijand, ongeacht of dit in uw bedrijfsomgeving of thuis is. Ons ultieme doel is uw tevredenheid en gemoedsrust.

Bij DGO Service streven we naar uitmuntendheid, zowel binnen als buiten bedrijven. Onze dienstverlening reikt tot de particuliere markt, Verenigingen van Eigenaren, Coöperatieve Verenigingen en Woningcorporaties. We zijn geregistreerd onder registratienummer: 1982011901.

Ons deskundige team staat klaar om uw ongedierte-uitdagingen aan te gaan en om een schone, veilige en ongediertevrije leefomgeving te creëren. Samen werken we aan het behoud van uw welzijn en comfort.

Oplossingen voor bedrijven - DGO Service - Ongediertebestrijding en preventie
Vliegen - DGO Service - Ongediertebestrijding en preventie
Mieren - DGO Service - Ongediertebestrijding en preventie
Vogels - DGO Service - Ongediertebestrijding en preventie
Muizen - DGO Service - Ongediertebestrijding en preventie

Milieu bewuste aanpak

Onze benadering omvat het gebruik van milieuvriendelijke bestrijdingsmethoden en producten, waar mogelijk. We streven ernaar om de schadelijke effecten op het milieu tot een minimum te beperken en om de biodiversiteit te beschermen. We geloven in het behoud van een gezonde balans tussen het beheersen van ongedierte en het beschermen van onze planeet.

Vraag een gratis offerte aan

Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.