Knaagdierbestrijding & preventie

DGO Service - Ongediertebestrijding & Preventie. Direct hulp nodig? Wij helpen U binnen 24 uur, ook in de weekenden.

10 – 20% goedkoper

Géén voorrijkosten

Ook in het weekend

Knaagdierbestrijding en Preventie

Knaagdieren kunnen een direct risico vormen voor uw gezondheid en die van uw huisdieren. Ratten kunnen niet alleen ziektes zoals TBC, de ziekte van Weil en salmonella overdragen, maar dragen ook vlooien en teken met zich mee. De aanwezigheid van deze knaagdieren in uw leefomgeving kan ernstige gevolgen hebben.

Recent onderzoek heeft aangetoond dat de huismuis, hoewel schadelijk wanneer niet aanwezig, ook voordelen met zich meebrengt. Kinderen die vroeg worden blootgesteld aan huidschilfers en uitwerpselen van muizen hebben minder kans op astma en allergieën. Bovendien kan de huismuis nuttig zijn omdat hij ongewenste insecten zoals oorwurmen, zilvervisjes en spinnen vangt en opeet.

Ondanks deze wetenschap geven de meesten van ons er de voorkeur aan om muizen en ratten niet in huis te hebben. De voortplantingssnelheid van deze knaagdieren is indrukwekkend, met vrouwtjes die vijf tot tien keer per jaar jongen werpen, en elke worp kan drie tot twaalf jongen bevatten. Daarnaast blijven hun voortanden doorgroeien, waardoor ze op alles blijven knagen.

Effectieve Bestrijding van Muizen en Ratten

Het bestrijden van muizen en ratten vereist kennis van hun gedrag en gewoonten. Zelf proberen om deze knaagdieren te bestrijden leidt vaak tot teleurstelling. Onjuiste aanpak of het verkeerd identificeren van de knaagdieren kan resulteren in een toename van hun aantal. Als u af en toe hoge piepende of krassende geluiden hoort, een onaangename geur ruikt, uitwerpselen vindt, of zelfs een muis of rat heeft gezien, is het van groot belang om direct contact op te nemen.

Knaagdierpreventie

Bij DGO Service begrijpen we de complexiteit van knaagdierbestrijding en preventie. Onze experts zijn goed getraind en hebben de kennis om deze indringers effectief aan te pakken. Wij zorgen voor een gezonde leefomgeving en beschermen uw gezondheid.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij de bestrijding en preventie van muizen en ratten. Uw welzijn en dat van uw dierbaren staan bij ons voorop. Samen creëren we een omgeving waar u zich veilig en gezond voelt.

Wat klanten zeggen

Vraag een gratis offerte aan

Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.