Insectenbestrijding

DGO Service - Ongediertebestrijding & Preventie. Direct hulp nodig? Wij helpen U binnen 24 uur, ook in de weekenden.

10 – 20% goedkoper

Géén voorrijkosten

Ook in het weekend

Insectenbestrijding

Indien u last heeft van hardnekkig terugkerende insecten, wordt het tijd dat u contact met ons opneemt. Bij DGO Service hebben we jarenlange ervaring in het succesvol verwijderen van wespennesten. We begrijpen dat insectenplagen een bron van overlast en zorg kunnen zijn, en we staan klaar om u te helpen.

Wespennesten

Onze experts zijn bedreven in het veilig verwijderen van wespennesten. We begrijpen dat dit een delicate klus kan zijn, maar met onze ervaring kunt u gerust zijn.

Maar dat is niet alles wat we doen. We bieden ook effectieve behandelingen voor andere veelvoorkomende plaagdieren, zoals kakkerlakken, zilvervisjes, papiervisjes en mieren. Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan zowel effectieve bestrijding als het welzijn van u en uw huisdieren.

Veilige behandeling

Voor kakkerlakken, zilvervisjes, papiervisjes en mieren kunnen wij een behandeling toepassen waarbij u en uw huisdieren gewoon thuis kunnen blijven. We gebruiken een speciale gel die niet schadelijk is voor de gezondheid. U hoeft zich geen zorgen te maken over giftige stoffen in uw leefomgeving.

Bij DGO Service begrijpen we dat een ongedierteplaag snel kan escaleren en tot aanzienlijke overlast kan leiden. Daarom bieden we snelle en effectieve oplossingen om u gemoedsrust te bieden. U kunt op ons rekenen om ongedierte te bestrijden en uw leefomgeving weer comfortabel te maken.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u hulp nodig heeft bij insectenbestrijding. We staan klaar om uw probleem aan te pakken en u te bevrijden van ongewenste plaagdieren. Uw tevredenheid en welzijn staan bij ons voorop.

Spinvrijgarantie

DGO Service biedt u een spinvrijgarantie van 3 maanden. Wij gebruiken hierbij biologische middelen en laten geen sporen achter op uw ramen. In tegenstelling tot andere bedrijven, die het spinrag verwijderen en u met een witte gloed op uw ramen achterlaten, zemen wij zelfs uw ramen. 

Neem vandaag nog contact op met DGO Service en laat ons u helpen met effectieve en veilige insectenbestrijding.

Wat klanten zeggen

Vraag een gratis offerte aan

Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.